Startpagina Bedrijfsnieuws

Pöttinger streeft naar verdere groei in Noord-Amerika

Pöttinger richtte in 2008 een eigen verkoopfiliaal op in de Verenigde Staten. De toenemende belangstelling daar voor hun landbouwmachines maakte verdere uitbreiding noodzakelijk met een nieuwe bedrijfslocatie in Valparaiso (IN).

Leestijd : 1 min

De feestelijke opening van de nieuwe locatie vond eind februari 2024 plaats in aanwezigheid van lokale politici, dealers en een delegatie van het hoofdkantoor in Oostenrijk.

In maart 2023 werd de eerste steen gelegd voor het nieuwe pand vlak bij de vorige locatie. Er werd een nieuw gebouw van ongeveer 1.800 m2 neergezet. De behoefte aan ruimte voor onderdelenopslag, training en klantenservice is de afgelopen jaren enorm toegenomen. In het nieuwe gebouw zijn nu moderne kantoren, showrooms en een groot onderdelenmagazijn gevestigd. De ruimte rondom de bedrijfsgebouwen biedt de mogelijkheid om machines te demonstreren en om producttrainingen te organiseren.

Dankzij de nieuwbouw kreeg het 28-koppen tellende personeelsbestand in Noord-Amerika meer efficiëntie en ruimte om de toekomstige uitdagingen aan te gaan.

Maaiers, schudders, harken en schijveneggen zijn al populaire machines die Pöttinger verkoopt in Noord-Amerika. Potentieel ziet de Oostenrijkse fabrikant ook voor zijn Mergento-bandhark en voor zijn zaaitechnologie.

Tim Decoster

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Milcobel kondigt reorganisatie aan

Bedrijfsnieuws Op een Bijzondere Ondernemingsraad kondigde zuivelcoöperatie Milcobel de intentie aan om haar organisatie de komende maanden te hervormen om het bedrijf efficiënter en weerbaarder te maken voor de toekomst.
Meer artikelen bekijken