Startpagina Bedrijfsnieuws

Case Construction lanceert nieuwe wiellader

Case Construction Equipment heeft zijn assortiment middelgrote wielladers uitgebreid met een achtste model in de serie. De geheel nieuwe 651G Evolution is gebaseerd op het moedermodel 621G en biedt verbeterde prestaties.

Leestijd : 1 min

De grotere 721G, 821G en 921G Evolution-modellen zijn ook geüpgraded en beschikken nu over hogere kip lasten en bakstorthoogtes. De 651G Evolution is, samen met de 3 grotere modellen, voorzien van versterkte chassisdelen aan de voor- en achterkant om de hogere prestaties aan te kunnen. Zwaar uitgevoerde assen zijn nu standaard gemonteerd, met keuze uit verschillende differentiëlen op elke as.

Evolution-bestuurders hebben een ruime ROPS-/FOPS-beschermde cabine, met een touchscreendisplay dat controle biedt over alle machinefuncties. De cabine is verder voorzien van verstelbare elektrohydraulische bedieningshendels, nieuwe vermogensmodi en configureerbare knoppen op de hoofdconsole.

Dankzij een geïntegreerde lastweegschaal kan de machinist het verplaatste materiaal nauwkeurig laden en registreren. Al deze informatie kan via het telematicaportaal Case SiteWatch automatisch naar het kantoor worden verzonden.

Case Evolution-wielladers uit de G-serie worden aangedreven door beproefde EU Stage V FPT-dieselmotoren. Alle motoren maken gebruik van het beproefde Hi-eSCR2-nabehandelingssysteem van FPT, zonder dat EGR vereist is. De machines zijn compatibel met een reeks synthetische en duurzame brandstoffen, waaronder HVO.

Case Construction

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Arvesta start bouw nieuwe eiwitinstallatie in Mettet

Bedrijfsnieuws Full service provider voor boer en tuinder Arvesta kondigt de bouwstart van een ultramoderne eiwitinstallatie in de voormalige zadenfabriek van Mettet (provincie Namen) aan. De installatie zal de productie van hoogwaardige eiwitconcentraten, zowel voor dierlijke als voor humane consumptie, mogelijk maken.
Meer artikelen bekijken