Startpagina Voor ons gezin

Brazade van kalfsvleesmet aardappelen en truffelmayonaise

Deze spiesjes van kalfsvlees met aardappelen en truffelmayonaise vormen een verfijnde maaltijd die je smaakpapillen zeker zal prikkelen. Zorg ervoor dat je het vlees minstens 2 uur van tevoren marineert voor de beste smaak, of marineer het de avond ervoor, zodat de smaken volledig tot hun recht komen. Het duurt zo’n 2 uur en een half om dit gerecht klaar te maken voor 4 personen.

Wat heb je nodig?

Voor de brazade:

4 el balsamicoazijn

6 el olijfolie

1 el gedroogde oregano

2 el peterselie (fijngehakt)

1 teentje knoflook

500 g kalfsgebraad

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Wouter Deboot en Yves Lampaert trappen campagne Dag van de Landbouw op gang

Actueel Op zondag 14 september organiseren Boerenbond en Landelijke Gilden de 43ste editie van de Dag van de Landbouw. Op deze opendeurdag van de Vlaamse land- en tuinbouwsector zetten 42 land- en tuinbouwbedrijven over heel Vlaanderen de deuren open. Je kan de lokale landbouw die dag beter leren kennen, want lekker tafelen start bij de boeren.
Meer artikelen bekijken