Startpagina Paarden

Een geestiger aftrap bestaat er niet

Wie denkt dat de bij leven al legendarische JM Kids Day uitsluitend bestemd is voor het kleinste hippische volkje, heeft het lekker mis.

Leestijd : 1 min

Inderdaad, want op de volledig uitverkochte tribuneplaatsen vorig jaar ook veel volwassenen van de partij. Al dan niet vergezeld van hun kinderen of (klein) kinderen.

Natuurlijk speelt de feestperiode een niet te onderschatten rol. Tussen Kerst en Nieuwjaar zoeken mensen elkaar meer op. Ze plannen ook meer activiteiten met hun kinderen samen met andere ouders. En dit geeft dan natuurlijk een mooi en bont gezelschap op de paardigste tribunes van Vlaanderen.

Aantrekkelijke affiche

Op 26 december opent Jumping Mechelen traditioneel dus met de JM Kids Day. Van 9 tot 18 uur kan u er genieten van een uniek en betoverend spektakel, met doorlopende animatie, jumpingproeven, ponyritten, de Dré (van de VLP) route, grimes, foto en signeersessies.

Hoofdmoot is toch wel de grote show van 11 tot 13 uur (1e sessie) en van 15 tot 17 uur (2e sessie) in de grote piste.

Op het programma onder andere de openingsact van Katarina (winnaar The Voice Kids 2016), dans met Studio 2STEPS, knock-out pony’s, de Kerstman met zijn goed bedeelde snoeptour, de Sea Coast Mini Steeple, de internationale show van Anne Krüger, een optreden van Prinsessia en Baba Yoga.

Al deze sterren staan na de show natuurlijk klaar voor de foto- en signeersessies die van hen worden verwacht.

Maak er een onvergetelijk dag van in de Kerstvakantie.

PP

Lees ook in Paarden

Meer artikelen bekijken