Startpagina Voor ons gezin

Kalfstournedos met krokante salade

Kalfsvlees is veelzijdig: je kan het met veel combineren. Maar had je al eens aan een luchtige, krokante salade gedacht? Gecombineerd met de pittige mosterddressing smaakt dat gegarandeerd bij je kalfstournedos. Of houd je het liever bij gebakken krielpatatjes? Van dit hoofdgerecht kun je met z’n vieren eten.

Wat heb je nodig?

4 kalfstournedos (+/- 120 g per persoon)

600 g voorgekookte krielaardappelen

200 g sperziebonen

200 g peultjes

2 stengels bleekselderij

2 wortelen

4 stengels lente-ui, gesnipperd

enkele stengels bieslook,...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Wouter Deboot en Yves Lampaert trappen campagne Dag van de Landbouw op gang

Actueel Op zondag 14 september organiseren Boerenbond en Landelijke Gilden de 43ste editie van de Dag van de Landbouw. Op deze opendeurdag van de Vlaamse land- en tuinbouwsector zetten 42 land- en tuinbouwbedrijven over heel Vlaanderen de deuren open. Je kan de lokale landbouw die dag beter leren kennen, want lekker tafelen start bij de boeren.
Meer artikelen bekijken