Startpagina Voor ons gezin

Kalfstournedos met krokante salade

Kalfsvlees is veelzijdig: je kan het met veel combineren. Maar had je al eens aan een luchtige, krokante salade gedacht? Gecombineerd met de pittige mosterddressing smaakt dat gegarandeerd bij je kalfstournedos. Of houd je het liever bij gebakken krielpatatjes? Van dit hoofdgerecht kun je met z’n vieren eten.

Wat heb je nodig?

4 kalfstournedos (+/- 120 g per persoon)

600 g voorgekookte krielaardappelen

200 g sperziebonen

200 g peultjes

2 stengels bleekselderij

2 wortelen

4 stengels lente-ui, gesnipperd

enkele stengels bieslook,...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Boekbespreking: De Damiaanhoeve

Actueel Lezer Bernadette Jonckheere is getroffen door het nieuwste boek van Chris De Stoop. Het is opnieuw een boek over onteigeningen en de teloorgang van het platteland, maar ook over een onopgeloste moord...
Meer artikelen bekijken