Startpagina Actueel

Landbouwleven lanceert de selfiesteak

De medewerkers van Landbouwleven & Le Sillon Belge wensen op een ludieke manier in te spelen op de commotie rond de ‘Dagen zonder vlees-campagne die afgelopen week heerste de media beheerste. Tegelijk willen we de land- en tuinbouwer een hart onder de riem steken.

Leestijd : 2 min

Hierom lanceren we nu de ‘selfiesteak’. Het is een leuke woordspeling op de populaire selfiestick waarmee we onze lezer willen aanmoedigen om een selfie te nemen met zijn favoriete land- en tuinbouwproduct. Dit hoeft uiteraard niet noodzakelijk een steak te zijn, onze land- en tuinbouwers brengen voldoende lekkere dingen voort. Met ‘selfie’ willen we de mensen ook aanmoedigen naar zichzelf te kijken, en eigen beslissingen maken. Je hoeft geen kuddedier te zijn, je kan er wel een eten. Nu is het aan u om een selfie te maken en er een leuke slogan bij te verzinnen.

Hoe gaat u te werk: neem een selfie en zend ons de foto via onderstaand invulformulier. Je kan hem ook mailen naar redactie@landbouwleven.be. Zet er ook uw boodschap/slogan bij en contactgegevens. De beste inzendingen komen aan bod op onze facebookpagina, website en krant én maken kans op leuke prijzen. Het verloop van de actie valt te volgen op www.landbouwleven.be.

Lees ook in Actueel

Meer artikelen bekijken