Startpagina Paarden

De Kerstman! Maar dan de enige échte

In slechts enkele jaren tijd heeft de Kids Day zich een weg gebaand naar de top van Vlaanderens Kerstjumping. Net zoals bij de vorige editie zit het programma boordevol.

Leestijd : 2 min

Meer nog, er moest aan de teugel gereden worden opdat de Kids Day niet uit de voegen zou barsten. Wat valt er dit jaar dus eigenlijk allemaal te beleven op 26 december?

De grote Kids Day Show

De show krijgt niet minder dan twee vertoningen in de hoofdpiste, een van 11 tot 13 uur en een van 15 tot 17 uur. Daarbij horen een verrassend optreden van de Cool Kids, de spectaculaire ponyproef Knock Out, een swingend optreden van RheAxtion, de enige echte Kerstman met een snoepjesworp, een internationaal optreden van Melie Phillipot, de onvervangbare mini-steeple, een optreden van Lisa en Joyse met Band en een topact van Baba Yega.

De Nekkerhal volledig ingepalmd

In de goede, oude Nekkerhal is er niets veilig voor de opmars van het jonge volkje op deze tweede Kerst. In de hal zijn er grimes van 10 tot 13 uur en van 14.15 uur tot 16.15 uur.

Signeersessies van de aanwezige beroemdheden zijn er van 13 uur tot 14 uur en van 17 uur tot 18 uur. Dré van de VLP - ondertussen ook een vaste waarde - heeft er ook een gratis spelprogramma met leuke gadgets.

Kids Day op de B-piste

Attracties, pony- en paardenproeven te over op de B-piste. Hier is Dré van de VLP zelf aan het werk met een zeer attractief, leerrijk en gevarieerd educatief ponyprogramma van 12.45 uur tot 13.45 uur. Vanaf 14 uur kunnen de kinderen zelf deelnemen aan een stokpaardjesparcours, ponyritjes en ander moois.

Maak er een onvergetelijke dag van voor jong en oud op deze allereerste dag van Vlaanderens Kerstjumping 2018.

Voor alle details van de programmatie: www.jumping-mechelen.com

PB

Lees ook in Paarden

Meer artikelen bekijken