Startpagina Voor ons gezin

Gewokt witloof, zoet-zuur met kipblokjes en rijst

In dit exotisch aandoend hoofdgerecht schittert één van de meest Vlaamse kwaliteitsproducten - witloof - in een hoofdrol. Je bereidt deze originele wok in een handomdraai. Op een half uurtje maak je vier eters blij.

Ingrediënten

300 g witloof

1 rode en 1 groene paprika

2 lente-uitjes

500 g kippenfilet...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Wouter Deboot en Yves Lampaert trappen campagne Dag van de Landbouw op gang

Actueel Op zondag 14 september organiseren Boerenbond en Landelijke Gilden de 43ste editie van de Dag van de Landbouw. Op deze opendeurdag van de Vlaamse land- en tuinbouwsector zetten 42 land- en tuinbouwbedrijven over heel Vlaanderen de deuren open. Je kan de lokale landbouw die dag beter leren kennen, want lekker tafelen start bij de boeren.
Meer artikelen bekijken