Startpagina Vleesvee

Wanneer afmesten in het bloed zit: "Mijn beesten moeten gewoon vet zijn"

Op elke prijskamp die hij kan winnen, is hij aanwezig. Ilias Akarkach is al sinds jongs af aan gefascineerd door vlees en ook nu, op 25-jarige leeftijd, is het zijn passie om dieren af te mesten, voor de supermarkt of voor wedstrijden: “Ik ben er dag en nacht mee bezig. Ik zou mijn leven niet kunnen voorstellen zonder.”

W e ontmoetten Ilias Akarkach in Antwerpen, de stad waar hij van jongs af aan woont. Hij baat er samen met zijn oom de supermarkt Karim. Ilias zelf werkt er als slager, zijn oom als verkoper. De microbe kreeg hij van zijn vader die zelf slager is. Ilias’ passie gaat verder....

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Vleesvee

Thuisverbruik van vlees en gevogelte steeg licht in 2023

Vleesvee Het thuisverbruik van vers en bevroren vlees en gevogelte steeg in 2023 met 1% tot 27,7 kg per capita (per hoofd). Met dit volume haalt vlees en gevogelte een aandeel van 83% versus 13% voor vis, week- en schaaldieren en 4% voor eiwitrijke peulvruchten en plantaardige alternatieven voor vlees en vis.
Meer artikelen bekijken