Startpagina Bedrijfsnieuws

Exhibitor Awards bekronen opmerkelijke standontwerpen

Tijdens de beurs Agribex ging er opnieuw een wedstrijd door om de meest opmerkelijke stands te bekronen.

Leestijd : 1 min

Een vakjury samengesteld uit communicatiespecialisten moesten in vijf categorieën een winnaar aanduiden.

- Kleiner dan 50 m², VPF (Vlaamse Pietrein Fokkerij): de jury werd gecharmeerd door een stand met een warme sfeer en mooie afwerking die optimaal gebruik maakt van een beperkte ruimte en de boodschap perfect over bracht.

- Tussen 50 en 150m2, Vogelsang: de jury koos voor een strak, duidelijk en evenwichtig ontwerp met perfect enscenering van de stand met een enkel product die de stand begrensde en die een gevoel van privacy bood wanneer de jury op de stand stond.

- 150-300m2, Fullwood : een volledig geïntegreerd concept zowel qua kleur als visualisatie en een mooie ontvangst van de vertegenwoordigers on-site.

- +300m2, Avant Machinery: is een bedrijf dat zijn twee merken op een heel rustige manier voorstelt en dit volledig doortrekt in een spiegelende opstelling. Een heel duidelijke stand en een mooie verdeling van de stand tussen de 2 merken en de receptie die achter stond.

- Ladie’s Day, VDW Constructie: voor de wijze waarop zij op een ingetogen en originele manier deze dag mede in beeld bracht, en die op de nieuwsgierigheid van de bezoekers speelde met een concept die expres gedaan was voor de Ladies Day.

Tim Decoster

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Meer artikelen bekijken