Startpagina Voor ons gezin

Ovenschotel met bloemkool, aardappel en gehakt

Deze variant op de klassieke ovenschotel is pure comfortfood. Om zes personen ervan te kunnen laten smullen heb je ongeveer een uur nodig. Reken daarvan een half uur om het voor te bereiden en het ander halfuurtje om het klaar te maken in de oven.

Ingrediënten

1 kg gehakt (varkens-, runder- of kalfsgehakt)

1 bloemkool

40 gr boter

30 gr bloem

700 ml melk

gemalen kaas

peper & zout

nootmuskaat

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Wil jij schitteren op de Boer(inn)enkalender 2026?

Actueel Boeren op een Kruispunt (BoeK) brengt ook volgend jaar zowel een boeren- als een boerinnenkalender uit. De organisatie zoekt nog enkele trotse boer(inn)en die de kalender van 2026 willen sieren. Waag je kans! Aanmelden kan tot 30 april.
Meer artikelen bekijken