Startpagina Bedrijfsnieuws

Nieuwe Fliegl-afschuifwagens

Voor landbouwers en loonwerkers die vaak behoefte hebben aan een transportwagen met groot volume voor het vervoeren van bijvoorbeeld silageproducten of compost heeft Fliegl 2 nieuwe types afschuifwagens in zijn programma opgenomen, genaamd de Fliegl Taurus-afschuifwagen.

Leestijd : 1 min

Het betreft een tandem van 45 m³ en een tridem van 50 m³ waterinhoud, respectievelijk de ASW 281 Taurus en de ASW 391 Taurus.

Ze zijn beide standaard uitgerust met talrijke opties die vooral de veiligheid op de weg ten goede komen zoals ledverlichting, extra ledlichten boven in de achterdeur, kunststof spatborden en hydraulisch opklapbare bumper.

De wagens zijn standaard uitgerust met hydraulische vering van BPW voor een hoge stabiliteit op de weg en op de kuil.

Af fabriek zijn er verschillende afdeksystemen beschikbaar zoals de Fliegl-speedcover, een net dat van voor naar achter over de wagen wordt getrokken of de Fliegl Toplift Light, een hydraulisch klapdak met gaas.

De Taurus is enkel een transportwagen en kan dan ook niet verder uitgebouwd worden met een mestmolen of een overlaadvijzel zoals we kennen van de klassieke afschuifwagens van Fliegl. Dat geeft als resultaat dat de Taurus volgens de producent zeer scherp geprijsd op de markt gebracht kan worden.

Meer info via: www.ludopauwelsbvba.be of tel: 09/337.00.95.

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Meer artikelen bekijken