Startpagina Actueel

‘Kampeer Koncert’ feestelijke start van ‘Reis naar de Boer’

Zondagavond ging het nieuwe concept ‘Reis naar de Boer’ officieel van start. Dit gebeurde op de kampeersite Chateua Weiland in Olsene.

Leestijd : 1 min

Met een beetje vertraging is Reis naar de Boer, het kampeerconcept van Machelenaars Peter De Greef, zijn zonen Tuur en Pepijn en Arthur Verhegge, van start gegaan. De eerste kampeerders zetten zondag hun tenten op aan Chateau Weiland, de eerste kamplocatie op het domein van eigenaar Didier Cannie en boer Patrick Vandekerckhove ter hoogte van de kasteeldreef in Olsene.

“We kregen vorige week een officiële go van de brandweer om kampeerders te ontvangen”, zegt Arthur Verhegge. “Zij werden getrakteerd op een Kampeer Koncert, een live optreden waarbij rekening wordt gehouden met de coronamaatregelen. Deze concerten zullen ook live uitgezonden worden op Facebook om aan te tonen dat er leven is op de weide. Het eerste kampeerconcert werd gegeven door Heleen De Block, een Zultse zangeres die in haar vrije tijd covers maakt via YouTube.” Verhegge meldt dat nog meer concerten zullen volgen.

‘Reis naar de Boer’ stimuleert kamperen op het veld, meer hierover via deze link.

Het Laatste Nieuws

Lees ook in Actueel

Brede weersverzekering: kostprijs bepaalt populariteit

Actueel Welke akkerbouwer kan vandaag nog met zekerheid zeggen dat zijn oogst geen gevolgen zal ondervinden van droogte of hevige regen? Toch daalt de interesse voor de brede weersverzekering bij Vlaamse landbouwers. Boeren die reeds vergoed werden dankzij zo’n verzekering, zien nochtans enkel voordelen.
Meer artikelen bekijken