Bijna 600.000 euro transformatiesteun voor trailerbouwer Dezeure

Dezeure is sterk in trailerbouw, zowel voor landbouw, industrie als transport.
Dezeure is sterk in trailerbouw, zowel voor landbouw, industrie als transport. - Foto: TD

Dezeure is een familiale kmo die verschillende transportmiddelen voor de landbouw en de industrie ontwikkelt, fabriceert en verkoopt. Om op te schalen en internationaal te kunnen doorbreken moeten de producten efficiënter en kwaliteitsvol worden geproduceerd met een korte doorlooptijd. De subsidie laat toe de nieuwe manier van werken te implementeren.

Nieuwbouw in Diksmuide

In de tweede helft van 2021 wil trailerbouwer Dezeure een nieuwbouw in Diksmuide in gebruik nemen. Er is nood aan extra productiecapaciteit om blijvend een antwoord te kunnen bieden op de toenemende vraag in de sector. Dezeure zet ook belangrijke stappen op het vlak van smartfarming.

De trailerbouwer Dezeure werkt zowel op de binnen- als op de buitenlandse markt. Gezien het bedrijf vasthoudt aan lokale verankering zijn er niet onmiddellijk plannen voor de opstart van een buitenlandse vestiging.

Dezeure is sterk in trailerbouw, zowel voor landbouw, industrie als transport. Het gaat dan onder meer over kip- en silagewagens, diepladers, hooglossers, tanks, mestwagens…

Lieven Vancoillie

Meest recent

Meest recent