Startpagina Archief

Navarin van konijn

met geroosterde pastinaak

en rozemarijn

Zoals je vorige maand in de week van het konijn kon ontdekken, kan je met de sympathieke langoor alle kanten op in de keuken. Geen konijn met pruimen hier, maar met heerlijke pastinaak.

Wat heb je nodig?

-1 konijn in stukken versneden

-4 tomaten, gepeld, de zaadlijsten verwijderd en in grove stukken gesneden

-2 uien, fijngesneden

-2 wortels, in fijne schijfjes gesneden

-150 g fijne boontjes

-4 kleine of 2 grote pastinaken

-1 eetlepel geconcentreerde tomatenpuree

-1 teentje knoflook, fijngesnipperd

-4...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Vleesveebedrijf van Koen en Lindsey groeide uit dierentransport van opa Etienne

Vleesvee Als je door Nevele fietst, kan je de runderen van Koen Vandeputte en Lindsey Van Der Straeten en hun 2 kinderen Silke en Siebe tegenkomen. Hun Belgisch witblauw vee is makkelijk te herkennen, maar die bruine runderen die ernaast lopen, zijn geen Blonde d’Aquitaine- maar Limousin-runderen. De Limousins in Nevele zijn niet uniek in Vlaanderen, maar heel vaak zie je ze niet.
Voir plus d'articles
Meest gelezen