Startpagina Archief

Navarin van konijn

met geroosterde pastinaak

en rozemarijn

Zoals je vorige maand in de week van het konijn kon ontdekken, kan je met de sympathieke langoor alle kanten op in de keuken. Geen konijn met pruimen hier, maar met heerlijke pastinaak.

Wat heb je nodig?

-1 konijn in stukken versneden

-4 tomaten, gepeld, de zaadlijsten verwijderd en in grove stukken gesneden

-2 uien, fijngesneden

-2 wortels, in fijne schijfjes gesneden

-150 g fijne boontjes

-4 kleine of 2 grote pastinaken

-1 eetlepel geconcentreerde tomatenpuree

-1 teentje knoflook, fijngesnipperd

-4...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Aandacht voor regeldrang op opening van Werktuigendagen

Actueel Federaal minister van Administratieve vereenvoudiging Vincent Van Peteghem gaf op de opening van de Werktuigendagen in Oudenaarde op 20 september aan dat er ook in de landbouw nood is aan het tegengaan van ‘regulitis’. Van Peteghem verving Vlaams minister Jo Brouns die als lid van de Vlaamse regering rond de tafel zit voor begrotingsbesprekingen.
Voir plus d'articles
Meest gelezen