Startpagina Archief

“Dit moet een sterk merk worden!”

Spiksplinternieuwe coöperatie Smaak van Waas groepeert voorlopig dertien gemotiveerde plaatselijke producenten. Wat ze vervaardigen gaat van varkensvlees tot hoevezuivel, en van groenten tot appelwijn. Wat is hun motivatie om deel uit te maken van dit project?

Vorige woensdag stelde de nieuwe coöperatie ‘Smaak van Waas’ zichzelf voor aan het publiek. Dertien streekproducenten uit de regio Waasland in Oost-Vlaanderen sloegen de handen in elkaar om gezamenlijk naar buiten te treden. Daarbij zetten ze smaak en traditie centraal. Het is na Mmm... eetjesland en Vlapas (Vlaamse Ardennen) al de derde streekproductencoöperatie in Oost-Vlaanderen.

Leaderproject

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Kabinet Brouns wil goedkeuring ammoniakemissiereducerende technieken versnellen

Stikstof Op 1 juli publiceerde het WeComV (Wetenschappelijk Comité Luchtemissies Veeteelt) zijn finaal adviesrapport over de actualisering van de PAS-lijst ‘Deel 1: R1-vloersystemen’. Daarin stelde het de emissiereductiepercentages van een aantal vloersystemen voor rundveehouders bij. Veehouders kunnen diverse managementmaatregelen nemen om de stikstofuitstoot van hun bedrijven te reduceren.
Voir plus d'articles
Meest gelezen