Startpagina Archief

Peer in bladerdeeg

Het is nog even wachten op zomerfruit, maar niet getreurd! In de tussentijd komt het erop aan om creatief om te gaan met de herfstvruchten die er nog zijn. Deze combinatie is bovendien ideaal voor die laatste winterprik.

Wat heb je nodig?

4 velletjes bladerdeeg

2 peren

½ kl kaneel

6 el suiker

2 el perenlikeur

Bloemsuiker

Hoe ga je te werk?

Halveer de peren, maak er in de lengte inkepingen in, verwijder het kleine stukje peer. Leg een vel bakpapier op een bakplaat, leg hierop het bladerdeeg. Leg een halve peer op...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Vleesveebedrijf van Koen en Lindsey groeide uit dierentransport van opa Etienne

Vleesvee Als je door Nevele fietst, kan je de runderen van Koen Vandeputte en Lindsey Van Der Straeten en hun 2 kinderen Silke en Siebe tegenkomen. Hun Belgisch witblauw vee is makkelijk te herkennen, maar die bruine runderen die ernaast lopen, zijn geen Blonde d’Aquitaine- maar Limousin-runderen. De Limousins in Nevele zijn niet uniek in Vlaanderen, maar heel vaak zie je ze niet.
Voir plus d'articles
Meest gelezen