Startpagina Archief

Salade van geroosterde bloemkool met citroenkip in hazelnootkorst

Venkel is groente van de maand september bij VLAM. Op drie kwartier tijd maak je dit lichte, maar o zo smakelijke gerecht waarin de zacht anijzige groente een mooie rol speelt.

Wat heb je nodig?

1/2 bloemkool

1 venkel

200 g spinazie

50 g kervel

50 g dille

50 g peterselie

1 citroen

2 el olijfolie

1 el notenolie

1 el venkelzaadjes

1 kl honingmosterd

Citroenkip:

4 kippenfilets

1 onbehandelde citroen

2 sjalotten

1 teentje knoflook

4 el olijfolie

½ kl...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Vleesveebedrijf van Koen en Lindsey groeide uit dierentransport van opa Etienne

Vleesvee Als je door Nevele fietst, kan je de runderen van Koen Vandeputte en Lindsey Van Der Straeten en hun 2 kinderen Silke en Siebe tegenkomen. Hun Belgisch witblauw vee is makkelijk te herkennen, maar die bruine runderen die ernaast lopen, zijn geen Blonde d’Aquitaine- maar Limousin-runderen. De Limousins in Nevele zijn niet uniek in Vlaanderen, maar heel vaak zie je ze niet.
Voir plus d'articles
Meest gelezen