Startpagina Archief

Salade van geroosterde bloemkool met citroenkip in hazelnootkorst

Venkel is groente van de maand september bij VLAM. Op drie kwartier tijd maak je dit lichte, maar o zo smakelijke gerecht waarin de zacht anijzige groente een mooie rol speelt.

Wat heb je nodig?

1/2 bloemkool

1 venkel

200 g spinazie

50 g kervel

50 g dille

50 g peterselie

1 citroen

2 el olijfolie

1 el notenolie

1 el venkelzaadjes

1 kl honingmosterd

Citroenkip:

4 kippenfilets

1 onbehandelde citroen

2 sjalotten

1 teentje knoflook

4 el olijfolie

½ kl...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voir plus d'articles
Meest gelezen