Startpagina Archief

Salade van geroosterde bloemkool met citroenkip in hazelnootkorst

Venkel is groente van de maand september bij VLAM. Op drie kwartier tijd maak je dit lichte, maar o zo smakelijke gerecht waarin de zacht anijzige groente een mooie rol speelt.

Wat heb je nodig?

1/2 bloemkool

1 venkel

200 g spinazie

50 g kervel

50 g dille

50 g peterselie

1 citroen

2 el olijfolie

1 el notenolie

1 el venkelzaadjes

1 kl honingmosterd

Citroenkip:

4 kippenfilets

1 onbehandelde citroen

2 sjalotten

1 teentje knoflook

4 el olijfolie

½ kl...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

De zuivelmarkten sputteren

Economie Geen goed nieuws voor onze melkveehouders. Er is een ommekeer op de zuivelmarkten gaande. De steeds hogere melkaanvoer in combinatie met de handelsoorlogen, doen de zuivelmarkten sputteren.
Voir plus d'articles
Meest gelezen