Startpagina Archief

Gemarineerd buikspek met geitenkaas

Wat heb je nodig?

800 g buikspek

1 rode kool

2 appels

50 ml sojasaus

50 ml Mirin ( zoete Japanse rijstwijn)

50 ml saké

50 g bruine suiker

100 g geitenkaas

100 g rozijnen

50 ml limoensap

50 g gehakte walnoten

scheutje sherry azijn

vetstof

peper en zout

Hoe ga je te werk?

Snijd het buikspek in reepjes.

Meng de sojasaus samen met de Mirin, saké en bruine suiker. Doe er de reepjes buikspek bij en meng goed door elkaar.

Laat het buikspek 30 minuten goed...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voir plus d'articles
Meest gelezen