Startpagina Archief

‘Bleu Vallon’ hoort thuis in onze restaurants

De fokkers van Belgisch witblauw hebben ongelooflijk veel passie voor hun uitzonderlijke product. Daarom willen ze dit ten volle in de horeca promoten. Hun visie ligt aan de basis van het ‘Bleu Vallon’-label, het resultaat van een partnerschap tussen BBB Promotie, Faircoop en BELGIUMeats.

Het nieuwe label werd op 18 februari door alle partners voorgesteld op het bedrijf van de familie Coheur in Awans in aanwezigheid van Waals minister van Landbouw Willy Borsus.

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Vleesveebedrijf van Koen en Lindsey groeide uit dierentransport van opa Etienne

Vleesvee Als je door Nevele fietst, kan je de runderen van Koen Vandeputte en Lindsey Van Der Straeten en hun 2 kinderen Silke en Siebe tegenkomen. Hun Belgisch witblauw vee is makkelijk te herkennen, maar die bruine runderen die ernaast lopen, zijn geen Blonde d’Aquitaine- maar Limousin-runderen. De Limousins in Nevele zijn niet uniek in Vlaanderen, maar heel vaak zie je ze niet.
Voir plus d'articles
Meest gelezen