Startpagina Archief

Salade met appel en Belgische kaas

Met dit recept maak je een knapperige salade met witloof, appel en kaas. Werk af met een zelfgemaakte dressing op basis van yoghurt. Na 10 minuten kunnen 4 personen hiervan smullen.

Wat heb je nodig?

4 plakjes Père Joseph

0,50 krop ijsbergsla

2 stronken witloof

40 g veldsla

16 kerstomaten

1 takje selder

2 appelen

2 lente-uien

40 g amandelen

Voor de vinaigrette

120 g yoghurt

1 el azijn

2 el olijfolie

1 tl mosterd

1 el fijngesneden bieslook

0,50 el currypoeder

peper

zout

Hoe ga je te werk?

Snijd de tomaatjes in partjes, de selder in blokjes en de ijsbergsla in repen. Trek de blaadjes van het witloof los en snijd...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Petitie tegen insecticide verzamelt meer dan 700.000 handtekeningen

Bieten Een petitie van een studente die vraagt om een Franse wet op te heffen, heeft meer dan 700.000 handtekeningen verzameld op de website van het Franse parlement. De wet - de Loi Duplomb - laat het gebruik van een eerder verboden insecticide opnieuw toe. De petitie krijgt zoveel bijval, dat er een debat in het Franse parlement kan volgen.
Voir plus d'articles
Meest gelezen