Startpagina Archief

Feestelijk gehaktbrood in bladerdeeg

Gehaktbrood is dagelijkse kost bij veel gezinnen, maar dit hoofdgerecht kan ook op de feesttafel schitteren. Stop 'm in een jasje van bladerdeeg en serveer met gebraiseerd witloof voor een feestgerecht waar jong en oud van smult. Je hebt 100 minuten nodig om het te bereiden voor 6 personen.

Wat heb je nodig?

Voor de puree:

1 kg bloemige aardappel

40 g boter

100 ml melk

nootmuskaat

peper

zout

5 g platte peterselie

Voor het witloof:

8 stronken witloof

2 sinaasappelen

1 el boter

1 el suiker

200 g veenbessencompote

Voor het vleesbrood:

800 g gemengd gehakt

2 eidooiers

4 el paneermeel

20 g platte peterselie

2 teentjes knoflook

1 ajuin

50 g gedroogde veenbessen

50 g hazelnoten

5 g tijm...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Petitie tegen insecticide verzamelt meer dan 700.000 handtekeningen

Bieten Een petitie van een studente die vraagt om een Franse wet op te heffen, heeft meer dan 700.000 handtekeningen verzameld op de website van het Franse parlement. De wet - de Loi Duplomb - laat het gebruik van een eerder verboden insecticide opnieuw toe. De petitie krijgt zoveel bijval, dat er een debat in het Franse parlement kan volgen.
Voir plus d'articles
Meest gelezen