Startpagina Archief

Trifle met speculaas en peer

Wil je een lekker, feestelijk dessert op tafel zetten, maar wil je er niet te veel tijd aan besteden? Dan is deze trifle iets voor jou! Na 25 minuten voorbereiding kunnen 6 personen hiervan smullen.

Wat heb je nodig?

Voor het beslag

250 g mascarpone

100 g suiker

16 speculaaskoekjes

3 eieren

250 g peren (Conference)

Voor de pocheerde peren

6 peren (Conference)

1 kaneelstokje

1 steranijs

1 kardemompeul

0,50 citroen

600 ml Belgische schuimwijn

100 g suiker

200 ml water

Hoe ga je te werk?

Voor de gepocheerde peertjes

Snijd de peren in vier en verwijder het klokhuis. Schil en snijd in fijne blokjes.

Vul een...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Kruising van Wagyu en Holstein levert mooie resultaten op

Libramont In rundvee bestaan er tal van rassen en kruisingen tussen rassen zijn zo oud als de veeteelt zelf. Soms zijn er toch verrassende, nieuwe kruisingen. De Waalse familie Pierard kruist systematisch Wagyu met Holstein en is heel tevreden met het resultaat.
Voir plus d'articles
Meest gelezen