Startpagina Archief

Gevulde prei

Gooi het deze winter eens over een andere boeg. Vul een prei in de plaats van een courgette of paprika op. Prei gevuld met blauwe kaas, champignons en walnoten: verrassend en een smaakbom! Op 50 minuten maak je dit klaar voor 4 personen.

Wat heb je nodig?

1 sjalot

2 teentjes knoflook

4 stengels prei

1 el verse tijmblaadjes

2 el fijngehakte peterselie

120 g kastanjechampignons

50 g rozijnen

120 g Pas de Bleu

30 g walnoten

1 el rodewijnazijn

1 tl honing

300 ml groentebouillon

3 el gesmolten boter

olijfolie

peper

zout

Hoe bereid je het?

Snijd het groene deel van de prei fijn en blancheer het 10 minuten in de bouillon.

Snijd de witte stengels in de lengte door, maar snijd niet volledig...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voir plus d'articles
Meest gelezen