Startpagina Archief

Koude paprikasoep

Deze koude paprikasoep met salsa van komkommer en tomaat smaakt heerlijk op een warme zomerdag. Je hebt zo’n 35 minuten nodig om het voor 4 personen te bereiden.

Wat heb je nodig?

1 rode ui

3 teentjes knoflook

300 g rode paprika's

2 geroosterde paprika's (bokaal)

1 komkommer

75 ml olijfolie

peper

zout

Voor de salsa

1 tomaat

0,50 komkommer

3 takjes koriander

0,50 rode ui

1 citroen (sap)

3 el olijfolie

4 el zonnebloempitten

Hoe ga je te werk?

Snipper de ui en knoflook.

Spoel en verwijder de zaadlijsten van de paprika.

Snijd de paprika, geroosterde paprika en komkommer in gelijke stukken.

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Vleesveebedrijf van Koen en Lindsey groeide uit dierentransport van opa Etienne

Vleesvee Als je door Nevele fietst, kan je de runderen van Koen Vandeputte en Lindsey Van Der Straeten en hun 2 kinderen Silke en Siebe tegenkomen. Hun Belgisch witblauw vee is makkelijk te herkennen, maar die bruine runderen die ernaast lopen, zijn geen Blonde d’Aquitaine- maar Limousin-runderen. De Limousins in Nevele zijn niet uniek in Vlaanderen, maar heel vaak zie je ze niet.
Voir plus d'articles
Meest gelezen