Online veiling van grondbewerkingsmachines wegens bedrijfsbeëindiging te Brummen (NL)

Op vrijdag 5 maart 2021 kan vanaf 16:00 uur op de kavels van het groenbedrijf geboden worden.
Op vrijdag 5 maart 2021 kan vanaf 16:00 uur op de kavels van het groenbedrijf geboden worden.

De online veiling bevat onder meer een Fendt 514 en een Claas Arion 450 tractor, een Cat en een Doosan graafmachine, Kubota minigravers, Iseki en Kubota minitractoren en allerhande grondbewerkingsmachines voor smalspoortractoren en cultuurtechnische machines.

“Zeer mooi en goed onderhouden jong materieel”, aldus de veilingmeester.

Stoppen is ook ondernemen

De complete machinevoorraad van het groenbedrijf wordt ter veiling aangeboden, omdat de eigenaar zijn bedrijfsactiviteiten staakt vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

Aanvankelijk wilde de ondernemer zijn activiteiten en machines overdragen aan een opvolger, maar zijn zoektocht is helaas op niets uitgelopen. Daarom koos de eigenaar voor een bedrijfsbeëindiging. Het online event ‘Stoppen is ook ondernemen’ van Troostwijk Auctions op 10 december jl. heeft de eigenaar gesterkt in zijn besluit. Want Troostwijk kan middels een online veiling voor deze stoppende ondernemer de beste prijs voor zijn machinepark genereren, doordat het platform van Troostwijk Auctions een reikwijdte heeft van kopers verspreid over 137 landen.

Over de veiling

Op vrijdag 5 maart 2021 kan vanaf 16:00 uur op de kavels van het groenbedrijf geboden worden. De online veiling sluit op woensdag 24 maart vanaf 19:00 uur.

Bezichtiging van de kavels is uitsluitend op afspraak mogelijk op zaterdag 20 maart 2021. Aanmelden via: aanmelden@troostwijkauctions.com. Locatie: Voorsterweg 103, 6971 KB te Brummen

Klik hier voor alle details over deze veiling.

Meest recent

Meest recent