Startpagina Actueel

Toplui voedingssector breken lans voor heropening horeca

16 CEO's uit de voedingssector pleiten in een open brief dat de regeringen volgende week op het Overlegcomité het licht op groen zetten voor de heropening van de horeca, ten laatste op 1 mei. Ook breken ze een lans voor een gefaseerd openingsplan vanaf 1 april.

Onder meer Guido Vanherpe van La Lorraine Bakery Group, Michel Moortgat van Duvel Moortgat en Marc du Bois van Spadel vragen in de open brief duidelijkheid over de heropening van de horeca. "'Misschien' is geen plan'", heet dat. "Laat ons veilig ondernemen in plaats van veilig stilstaan", klinkt de boodschap. Ze lanceren hun oproep nu de coronacijfers al enkele dagen opnieuw in stijgende lijn zitten.

"Als CEO's van ondernemingen die toeleveren aan de horeca zien we met lede ogen hoe onze klanten en...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Actueel

‘Waterbassin met 33.000 m3 water is een keiharde noodzaak’, meent Michael Schippers

Aardappelen De Zeeuwse akkerbouwer Michael Schippers heeft een akkerbouwbedrijf in Kamperland op Noord-Beveland. Hij is echt een akkerbouwer die houdt van zo efficiënt mogelijk werken. “Dus een zo laag mogelijke input en een zo hoog mogelijke opbrengst.” Hij ging anderhalf jaar naar het land waar zijn ouders ook een sterke band mee hebben, Canada, zowel om levenservaring op te doen als om te werken.
Meer artikelen bekijken