Joskin verruimt permanent de onlinemogelijkheden

Alle fases van het productieproces werden gefilmd en aan de website toegevoegd.
Alle fases van het productieproces werden gefilmd en aan de website toegevoegd. - Foto: Joskin

Traditioneel vinden de opendeurdagen in Soumagne plaats vlak na de jaarwisseling. Covid-19 besliste daar nu anders over. Met het digitaal alternatief werd er toch een verderzetting gegeven van een 20 jaar oude traditie.

De website van Joskin werd herwerkt, een virtuele showroom en interactieve rondleidingen achter de coulissen van de productie werden toegevoegd. Joskin zegt zelf er in geslaagd te zijn om een digitale variant aan te bieden die de ingrediënten van het oorspronkelijke evenement behoudt. Sterk punt van het initiatief is dat er geen reistijden voor nodig zijn en dat er het laagste gezondheidsrisico mee gepaard gaat.

Gezien het succes heeft Joskin besloten om de verschillende voor de gelegenheid ontworpen onlinemogelijkheden te behouden. Naast de gebruikelijke productpagina’s kan de bezoeker zich op de Joskin.com website via de ‘showroom’-knoppen onder dompelen in een volledig virtuele showroom van meer dan 14.000 m². Zo kan hij elke machine in detail analyseren alsof hij er zelf bij was.

De website bevat ook een nieuwe rubriek, genaamd ‘fabrieksrondleidingen’ waar de geïnteresseerde het volledige fabricageproces van een machine kan bekijken. Dit voor de Joskin productievestigingen in België, Frankrijk en Polen. Aan de hand van videoreportages over elke fase van de productiecyclus van een machine, kan u zien en begrijpen hoe deze tot stand komt zonder dat u zich moet verplaatsen.

Alle info via www.joskin.com

Meest recent

Meest recent