Startpagina Actueel

Flanders Food Week zet Vlaamse voeding in de kijker

Van vrijdag 1 oktober tot en met zondag 7 november heeft de Flanders Food Week plaats. Het programma oogt veelbelovend en zet de Vlaamse voeding voluit in de kijker.

Vlaanderen zou in 2020 als gastregio optreden voor het UNWTO (World Tourism Organization) World Forum on Gastronomy Tourism. Door corona werd beslist om de Flanders Food Week naar dit jaar te verplaatsen. Het heeft nu plaats van vrijdag 1 oktober tot en met zondag 7 november.

De belangrijkste doelstellingen zijn:

- Vlaanderen en haar foodsector internationaal positioneren als culinaire topbestemming.

- Samenbrengen van...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Actueel

Startschot zevende editie Week van de Korte Keten bij Bilzense aspergehoeve

Korte Keten Het startschot van de zevende editie van de Week van de Korte Keten (18-26 mei) werd donderdag 16 mei gegeven op de Bilzense Aspergehoeve Hertenveld. In het bijzijn van de minister van Landbouw en de gedeputeerde voor Landbouw en Platteland van de provincie Limburg werd een overzicht gegeven van de meest recente stand van zaken in de korte keten in Vlaanderen.
Meer artikelen bekijken