Case IH gaat terug exposeren op landbouwbeurzen

Na een stop op beursdeelnames omwille van Covid-19, herneemt Case IH nu terug het exposeren op beurzen.
Na een stop op beursdeelnames omwille van Covid-19, herneemt Case IH nu terug het exposeren op beurzen. - Foto: Case IH

De beursdeelnames zullen gebeuren met de grootst mogelijke aandacht voor de veiligheid voor zowel de klanten als de Case IH-medewerkers, met strikte inachtneming van de coronaveiligheidsmaatregelen die op de verschillende locaties van kracht zijn.

Het beursprogramma van het bedrijf, dat uiteraard onderhevig zal zijn aan wijzigingen afhankelijk van de geldende COVID-19-wetgeving, begon met Innov-Agri in Frankrijk begin september.

De andere grote beurs waaraan Case IH dit jaar zal deelnemen is de Agribex. De grootste overdekte internationale vakbeurs voor de landbouw en groensector van België vindt plaats van 7 tot 12 december in de Expo in Brussel.

5 beurzen in 2022

Voor 2022 heeft Case IH zijn aanwezigheid op 5 grote beurzen bevestigd, en het wordt niet uitgesloten dat er nog andere aan het programma kunnen worden toegevoegd.

De kalender start met de FIMA 2022, van 8 tot 12 februari. De 42e Internationale landbouwmachinebeurs, een belangrijke etalage voor de landbouwsector in Zuid-Europa, zal plaatsvinden in Zaragoza, Spanje.

Vervolgens gaat het Case IH-team naar Hannover in Duitsland voor de Agritechnica, 's werelds toonaangevende vakbeurs voor landbouwmachines die zal worden gehouden van 27 februari tot 5 maart. Op Agritechnica zal Case IH een nieuw hybride format gebruiken, waarin het fysieke evenement wordt gecombineerd met hun digitale platform. Op die manier bereikt Case IH al diegenen die niet in staat zijn om naar de fysieke beurs te komen en kunnen ze deze personen de mogelijkheid bieden het nieuws over Case IH via hun verbinding live te volgen, waar ze zich ook bevinden.

Later in het jaar zal Case IH aanwezig zijn op de SIMA 2022. De SIMA-show, die dit jaar voor de 100e maal wordt gehouden, zal plaatsvinden in het Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte, Parijs, van 6 tot 10 november. In de maand november zal Case IH ook deelnemen aan de EIMA International 2022, de 45e internationale landbouwmachinebeurs, in Bologna, Italië.

De laatste datum in de evenementenagenda van Case IH voor volgend jaar is de Agraria 2022 in Wels in centraal Oostenrijk, van 23 tot 26 november.

Case IH - TD

Meest recent

Meest recent