Startpagina Actueel

ForFarmers sluit vestiging in Ingelmunster en breidt uit in Izegem

Het Nederlandse veevoederbedrijf ForFarmers gaat zijn fabriek in Izegem moderniseren en de opslagcapaciteit vergroten. Tegelijk sluit het eind 2022 zijn fabriek in Ingelmunster, zo kondigt ForFarmers aan. De volumes worden van Ingelmunster overgeheveld naar Izegem.

Leestijd : 1 min

Na een grondige analyse bleek investeren in de productielocatie in Izegem de beste keuze, zegt het bedrijf. "We onderstrepen met de aanpassing van de fabriek in Izegem het belang dat we hechten aan het leveren van een constante kwaliteit van voeders en een hoge leveringsbetrouwbaarheid.”

“Door de vergrote opslagcapaciteit kunnen we straks gebruikmaken van een nog ruimere keuze aan grondstoffen die worden verwerkt tot innovatieve en duurzame voederconcepten. Hiermee geven we een antwoord op klantenbehoeftes van vandaag en de toekomst", zegt algemeen directeur ForFarmers België, Tom Timmerman. Het personeel van Ingelmunster wil men naar Izegem overbrengen. Beide locaties liggen op slechts een 5-tal kilometer van elkaar.

Belga

Lees ook in Actueel

Portugese regering rantsoeneert water voor landbouw

Actueel De Portugese regering heeft besloten water te rantsoeneren in het oosten van de Algarve. De toeristische regio in het zuiden kreunt onder de droogte. Het doel is om op termijn het gebruik van grondwater met 15% te verminderen
Meer artikelen bekijken