Startpagina Nieuws van maatschappijen

Firma Beel neemt invoer Raven op voor België

Vanaf september 2021 mag Firma Beel zich importeur noemen van het merk Raven. Deze Amerikaanse fabrikant levert precisielandbouwproducten.

Leestijd : 1 min

Raven past in het verhaal van SFC bij Frima Beel, te verstaan: Smart Farming en Construction. Dit is een nieuwe tak binnen het bedrijf waarbij Firma Beel inzet op de toekomst. SFC omvat allerlei slimme technologieën zoals bijvoorbeeld Telematics op Claas oogstmachines, Topcon op graafmachines, AP - leveller, Steketee schoffelmachines, Isobus–toepassingen, … Deze technologieën maken het mogelijk om samen met de klant te kijken welke mogelijkheden er zijn binnen zijn bedrijf om efficiënter en comfortabeler te werken.

Onafhankelijk systeem

Raven levert geavanceerde technologie aan akkerbouwers en loonwerkers over de hele wereld. Van terminals tot spuit- en zaaicomputers, GPS-besturingssystemen en draadloze technologie. Het zijn onafhankelijk systemen die op elk merk tractor kunnen gemonteerd worden, van oude tractoren tot de nieuwste GPS-ready tractoren.

Naast Giant, AP, Prinoth en Hydraram komt er nu met Raven een vijfde merk bij waarvan Firma Beel importeur is.

Het bedrijf Raven Industries werd in juni 2021 nog volledig overgenomen door CNHindustrial. In 2014 nam Raven Industries nog het Nederlandse SBG Precision Farming over. Raven Industries kent zelf al een lange geschiedenis als elektronicaspecialist.

Firma Beel - TD

Lees ook in Nieuws van maatschappijen

Meer artikelen bekijken