Startpagina Actueel

FrieslandCampina gunt 2.800 bezoekers blik achter de schermen tijdens Open Bedrijvendag

Zuivelcoöperatie FrieslandCampina in Aalter fungeerde dit jaar als gastbedrijf voor de officiële opening van de 31ste Open Bedrijvendag van Voka. Het thema ‘Samen ondernemen. Samen groeien’ is dan ook erg passend voor deze wereldspeler in de zuivelsector.

Op de eerste zondag van oktober organiseert Voka traditiegetrouw de Open Bedrijvendag. Op 3 oktober 2021 was het de 31ste editie. Na de virtuele coronaversie van vorig jaar was het was deze keer een combinatie van bedrijven die écht de deuren hebben opengezet en bedrijven die hun bedrijf virtueel toonden.

Jobs jobs jobs

“We zijn alle deelnemende bedrijven dan ook erg dankbaar”, stelde Inge Claerhout, directeur van de...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Actueel

Jasper en Afke Baukje willen verbinding maken met de burger

Melkvee Tot hun verbazing wonnen melkveehouders Jasper en Afke Baukje Spierings uit het Brabantse Oss de belangrijke Nederlandse prijs ‘Agrarisch Ondernemer 2024’. Ze hebben 80 stuks melkvee en 200 zoogkoeien voor het vlees, doen aan natuurbeheer en hebben inmiddels 49 werknemers. Ze willen via hun grote boerderijwinkel en kinderdagverblijf de vrijheid van het boerenleven en het boerengevoel zo veel mogelijk doorgeven aan de burgers in de regio.
Meer artikelen bekijken