Startpagina Actueel

Kramp viert 70e verjaardag metkookboek

Kramp België heeft een aantal recepten toegevoegd aan ‘Food From The Farm’, een kookboek dat bestaat uit Europese recepten van klanten van Kramp die al generaties lang worden doorgegeven binnen de landbouwersfamilies. Het boek bevat vooral traditionele, maar ook enkele hedendaagse projecten.

Kramp, Europa's grootste specialist in reserveonderdelen en accessoires voor de agrarische sector, viert met de uitgave van dit boek 70 jaar succes. In het boek staan 50 recepten uit 17 verschillende landen, inclusief regionale lekkernijen, familiecreaties én gerechten geïnspireerd door andere continenten.

Opnieuw samen aan tafel

Eddie Perdok, CEO van Kramp: "Het is geen kookboek in traditionele zin, maar eerder een...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Actueel

Johan De Wilde, een Waalse varkenshouder met de blik op de toekomst

Varkens In een sector die constant evolueert, zoals de veeteelt, is het verstandig om ver genoeg vooruit te plannen, als je niet voor verrassingen wil komen te staan. Johan De Wilde, varkenshouder in Geldenaken (Jodoigne, Waals-Brabant), begrijpt dat maar al te goed. Met zijn nieuwe stallen heeft hij zich gericht op een heldere en modulaire indeling en ruimtebesparing, zodat hij en zijn dieren met een gerust hart de toekomst tegemoet kunnen gaan.
Meer artikelen bekijken