Startpagina Actueel

Kramp viert 70e verjaardag metkookboek

Kramp België heeft een aantal recepten toegevoegd aan ‘Food From The Farm’, een kookboek dat bestaat uit Europese recepten van klanten van Kramp die al generaties lang worden doorgegeven binnen de landbouwersfamilies. Het boek bevat vooral traditionele, maar ook enkele hedendaagse projecten.

Kramp, Europa's grootste specialist in reserveonderdelen en accessoires voor de agrarische sector, viert met de uitgave van dit boek 70 jaar succes. In het boek staan 50 recepten uit 17 verschillende landen, inclusief regionale lekkernijen, familiecreaties én gerechten geïnspireerd door andere continenten.

Opnieuw samen aan tafel

Eddie Perdok, CEO van Kramp: "Het is geen kookboek in traditionele zin, maar eerder een...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Actueel

Groeikansen in de biologische geitenzuivel

kleinvee Na enkele moeilijke jaren herstelt de markt voor biologische geitenzuivel zich opnieuw, net als de biologische markt in het algemeen. De energie- en inflatiecrisis is achter de rug en de consument vindt terug de weg naar kwaliteitsvolle voeding geproduceerd met respect voor dier, mens en milieu. Waar er een jaar geleden nog sprake was van degraderen naar gangbaar, laten zich nu tekorten aan biologische geitenmelk voelen.
Meer artikelen bekijken