Startpagina Actueel

Online educatief pakket ‘Wat komt er op je bord’ nu ook voor de 2de graad.

Anderhalf jaar na de succesvolle lancering van www.watkomteropjebord.be werd het pakket in opdracht van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM) uitgebreid met educatief materiaal voor de 2de graad lager onderwijs. Zowel leerlingen van de 2de als de 3de graad kunnen nu op een creatieve en interactieve manier meer leren over de herkomst van hun dagelijkse voeding.

De kennis over voeding en de herkomst ervan gaat er in het algemeen op achteruit. Met het online lessenpakket ‘Wat komt op je bord’ wil VLAM leerkrachten maximaal ondersteunen om kinderen meer kennis bij te brengen over de producten van bij ons. De digitale aanpak sluit aan bij de leefwereld van de leerlingen en biedt hen een leuke en leerrijke ervaring waarbij het thema grondig wordt uitgediept.

Lager onderwijs enthousiast...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Actueel

De horizon van de boeren ligt verder dan 9 juni

Verkiezingen Het is een understatement te zeggen dat de verkiezingskoorts stijgt. Welke partijen nemen het nu écht op voor de landbouwsector wilde Boerenbond weten. Een debat met 7 politieke kopstukken op 16 mei in het Brusselse Theater Vaudeville moest dit duidelijk(er) maken. En wat blijkt… in de aanloop van de verkiezingen zetten álle politieke partijen onze voedselproductie wat hoger op het belangenlijstje.
Meer artikelen bekijken