Startpagina Actueel

Louis De Jaeger schrijft boek: ‘Schaf alle pesticiden af en geef boeren tijd en geld voor de transitie’

‘We eten ons dood’: het is de op zijn zachtst uitgedrukt controversiële titel van het boek van Louis De Jaeger. Hij neemt ons als metgezel in zijn missie mee op een boeiende ontdekkingstocht naar alle uithoeken van de wereld. “Ik wil iedereen bewust maken dat alleen een ecologische aanpak van de land- en tuinbouw wereldwijd mens en planeet kan redden.”

Weet jij wat je eet? Weet je waar het vandaan komt en wat het met je doet? Weet je wat het met onze planeet doet? Het lijken pertinente vragen voor elke logisch nadenkende consument, maar wij staan er soms al te weinig bij stil. Louis De Jaeger, die het bedrijf Commensalist runt, heeft van het zoeken naar antwoorden op die (en heel wat andere) vragen zijn levensmissie gemaakt.

De 3 missies

“...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Actueel

De horizon van de boeren ligt verder dan 9 juni

Verkiezingen Het is een understatement te zeggen dat de verkiezingskoorts stijgt. Welke partijen nemen het nu écht op voor de landbouwsector wilde Boerenbond weten. Een debat met 7 politieke kopstukken op 16 mei in het Brusselse Theater Vaudeville moest dit duidelijk(er) maken. En wat blijkt… in de aanloop van de verkiezingen zetten álle politieke partijen onze voedselproductie wat hoger op het belangenlijstje.
Meer artikelen bekijken