Startpagina Aardappelen

CEO Belgapom Christophe Vermeulen: “Aardappelsector was goed voorbereid op problemen”

De aardappelsector heeft de Brexit, Covid-19 en het wegvallen van CIPC goed doorstaan en houdt duidelijk stand, aldus de nieuwe CEO van Belgapom, Christophe Vermeulen. Na een jaar inwerken en contacten leggen, heeft hij een goed beeld van de aardappelsector. “Er zijn heel wat uitdagingen op klimaat- en milieuvlak. In de toekomst zal de focus vooral moeten liggen op innovatie en meer samenwerking en in deze missie wil ik mensen verbinden.”

Na 32 jaar te werken als CEO van brancheorganisatie Belgapom, hield Romain Cools het voor bekeken. Zijn functie werd in januari dit jaar overgenomen door Christophe Vermeulen. Met zijn jarenlange ervaring in de politiek (partij CD&V) in het Vlaams parlement, het federaal parlement en het Europees parlement bleek hij de geschikte kandidaat. “Romain Cools heeft zo’n kennis en netwerk, ik zal sowieso met hem vergeleken worden. Maar op een jaar tijd heb ik me goed ingewerkt en ben ik stevig aan het netwerken. Mensen samenbrengen, dat wil...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Aardappelen

Belgapomprijs vlakt terug af na stijging

Aardappelen Vorige week steeg de Belgapom-notering voor de eerste keer sinds februari. Deze week blijft de prijsnotering voor de rassen Fontane en Challenger dezelfde als vorige week, 400 euro/ton (zonder btw).
Meer artikelen bekijken