Startpagina Interpom

Interpom gaat door zoals voorzien

De beursorganisatie van Interpom laat weten dat hun beurs, zoals oorspronkelijk voorzien, van zondag 28 tot dinsdag 30 november kan door gaan. Ook met de nieuwe maatregelen in de strijd tegen het Covid-19 virus die de Belgische overheid vandaag communiceerde. Ze wijzen er op dat vakbeurzen nog steeds onder het handelsprotocol vallen. Mits het naleven van strikte overheidsrichtlijnen, kunnen ze dus plaats vinden.

De beursorganisatie van Interpom houdt zich uiteraard aan de richtlijnen en vindt bijgevolg plaats zoals voorzien in Kortrijk Xpo. Het dragen van een mondmasker is verplicht en het Covid Safe ticket wordt gecontroleerd aan de ingang. Deze dubbele bescherming werd reeds gecommuniceerd aan alle exposanten en bezoekers en biedt een veilig en professioneel kader om zaken te doen.

Kortrijk Xpo zet in op maximale...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Interpom

Interpom 2022: topeditie met recordopkomst

Aardappelen De vakbeurs Interpom is eind vorige maand in een andere sfeer verlopen dan het jaar voordien. De editie 2022 gaat de geschiedenis in als een topeditie met een record bezoekersopkomst van maar liefst 20.254 geïnteresseerden over de 3 beursdagen heen.
Meer artikelen bekijken