Startpagina Bedrijfsnieuws

Dewulf lanceert configurator

Dewulf, full-liner in machines voor de teelt van aardappelen en wortelgewassen, presenteert zijn gloednieuwe, online configurator.

Leestijd : 1 min

Vanaf heden is het mogelijk om uw machine zonder kopzorgen in elkaar te puzzelen via https://machines.dewulfgroup.com.

Wie eind vorig jaar de virtuele beursstand ‘Dewulf Xpo’ bezocht heeft, kon voor het eerst proeven van wat er zat aan te komen. Een 6-tal machines waren toen van A tot Z te configureren. Vooral de nieuwe Dewulf Enduro, 4-rijige zelfrijdende zeefbandrooier op banden, werd gretig geconfigureerd. Deze pre-launch was de ideale stress-test voor het platform om nu volledig live te gaan.

Samenstellen wordt kinderspel

Dankzij deze nieuwe, online configurator kan je je zich nog beter oriënteren en informeren binnen het Dewulf-gamma. Verschillende keuzeopties worden op een heel eenvoudige manier uitgelegd, zodat je de juiste keuze kan maken voor jouw specifieke omstandigheden.

Bijkomend visualiseert de machine continue mee bij het (de)selecteren van bepaalde opties. Je weet dus perfect hoe jouw machine er visueel zal uitzien.

Elke configuratie kan met een unieke Dewulf-code opgeslagen worden, zodat de lokale dealer met 1 druk op de knop een offerte op maat kan bezorgen.

Rooimachines eerst configureerbaar

Dewulf heeft reeds geruime tijd ervaring met een interne dealerconfigurator voor grondbewerking-, poot- en inschuurmachines. Deze kennis lag aan de basis om een volledig nieuwe configurator op te zetten die gebruiksvriendelijker is dan ooit.

In een eerste fase zijn alle rooimachines online configureerbaar. In een tweede fase zullen ook de grondbewerking-, poot- en inschuurmachines beschikbaar komen.

Dewulf

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Meer artikelen bekijken