Versierde tractoren geven licht aan de feestdagen

De leden van Groene Kring Hoogstraten zullen op 18 december een honderdtal tractoren versieren en ermee door de straten van Hoogstraten en deelgemeenten rijden.
De leden van Groene Kring Hoogstraten zullen op 18 december een honderdtal tractoren versieren en ermee door de straten van Hoogstraten en deelgemeenten rijden. - Foto: TD

Lysanne Boeren, lid Groene Kring Hoogstraten: “Net als vorig jaar willen we een boodschap van eenheid en vreugde brengen aan onze buren. Door deze twee pandemiejaren konden we geen activiteiten doen samen met hen. We merken nochtans dat sommigen het mentaal moeilijk hebben in deze donkere tijden.”

De optocht van verlichte tractoren vertrekt om 17.30 uur vanuit Hoogstraten en eindigt om 20.30 uur op dezelfde locatie. Hieronder alvast een overzicht van de geschatte uren per locatie waar de tractoren langs rijden.

- Vertrek Hoogstraten: 17.30 uur

- Rijkevorsel: 18.00 uur

- Achtel: 18.20 uur

- Wortel: 18.35 uur

- Hoogstraten: 18.45 uur

- Minderhout: 18.55 uur

- Meerle: 19.20 uur

- Meersel-Dreef: 19.40 uur

- Meer: 20.00 uur

- Hoogstraten + einde: 20.20 uur

Door corona zullen er helaas geen andere randactiviteiten georganiseerd worden. De inwoners van de gemeenten zullen de stoet veilig vanuit hun eigen tuin kunnen bewonderen.

Meer info vind je op https://www.facebook.com/Gkhoogstraten

Groene Kring

Meest recent

Meest recent