Startpagina Mechanisatie

Stem nu voor ‘Farm Machine 2022’

Voorheen gekend onder de naam ‘Machine van het jaar’, noemt de wedstrijd vanaf nu ‘Farm Machine’. Het doel blijft hetzelfde: de meest innovatieve landbouwmachines bekronen.

Leestijd : 1 min

Voor de editie 2022 staken een twintigtal Europese landbouwjournalisten de koppen samen, waaronder iemand van Le Sillon Belge – Landbouwleven.

De winnaars worden in de loop van de maand maart bekend gemaakt. Zoals gebruikelijk wordt er ook een publieksprijs uitgereikt. Hier kan u dus uw stem laten horen!

Hoe deelnemen

Stemmen is heel simpel. Het volstaat om te surfen naar www.farmmachine.eu/en en tussen de 36 geselecteerde machines uw keuze te maken voor de machine die het waard is om bekroond te worden tot ‘Farm Machine 2022’. Praktisch gezien klikt u op de foto van uw keuze, vult uw e-mailadres in, en de keuze is gemaakt. U kan nog tot 27 februari stemmen (1 stem per dag).

J.V.

Lees ook in Mechanisatie

Valtra brengt zesde generatie S-serie uit

Bedrijfsnieuws Onlangs onthulde het Finse tractormerk Valtra de nieuwste generatie van hun S-serie, tractoren met hoog vermogen. Na aanzienlijke investeringen in de thuisfabriek van het merk in Finland, zal de zesde generatie S-serie nu in Suolahti worden geproduceerd.
Meer artikelen bekijken