Startpagina Bedrijfsnieuws

Agro-tanktrailer voor weg en land

Trailerbouwer D-TEC lanceert een Agro-tanktrailer die zowel geschikt is voor wegtransport als voor rijden op het land.

Leestijd : 1 min

Dit sluit goed aan bij de wensen van loonwerkers en transporteurs die de mest direct willen leveren aan een uitrijvoertuig of een veldrandcontainer.

De Agro-tanktrailer is standaard uitgerust met het D-TEC- gedwongen stuursysteem. Dit stuursysteem is uitgerust met 3 navolgende assen om hiermee een zo laag mogelijke bodemdruk te bereiken. Het grote voordeel van dit stuursysteem is dat de landbouwgrond veel minder beschadigd wordt en daarnaast zijn krappe boerenerven ook goed bereikbaar. Optioneel is de tanktrailer leverbaar met een losarm, inclusief afstandsbediening: een ideale oplossing voor een snelle en efficiënte manier van lossen in een veldrandcontainer. Met name bij veel korte ritten levert dit een behoorlijke tijdswinst op.

De tanktrailer is leverbaar met een vat vanaf 29,5 m3, maar ook 36 m3 is mogelijk.

D-TEC

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Dalende omzet en volumes bij FrieslandCampina in 2023

Bedrijfsnieuws Bij de Nederlandse melkverwerker FrieslandCampina is de netto-omzet in 2023 gedaald met 7,1% naar 13,1 miljard euro door ongunstige valuta-effecten, de verkoop van een deel van de Duitse consumentenactiviteiten en dalende volumes in consumentenmarkten door de hoge inflatie. Het volume aangevoerde ledenmelk daalde met 1,4% omdat er leden wegvielen. Het herstel moet komen van het transformatieplan Expedition 2030.
Meer artikelen bekijken