Startpagina Paarden

Provinciale LRV-kampioenen Antwerpen

Geen verrassingen in jumping en dressuur. In de hoogste reeksen wonnen zoals verwacht Raf Kooremans en Annelies Van Looveren hun 'zoveelste' provinciale titel.

Leestijd : 1 min

In de hoogste reeks van de groepsdressuur pakte LRV-Herenthout voor het tweede jaar op rij de provinciale titel. In klasse Midden en Licht wonnen Sebastian De Beuckelaer met Curiosa van Silco en Anton Willemsen met Karlin van 't Vennehof.

In Licht was de eerste plaats voor Domien De Swert (Sint-Katelijne-Waver) met Danzel Z (Diamant de Semilly) en voor Elke Vermeiren (Meerle Meerseldreef) met Gequan van de Bartvelden. In Zwaar 2 won Sakina Van Dijck uit Schriek met Bonvivant (Tolando) en in Zwaar 1 was die eer voor Lotte Nestor van Sint-Katelijne-Waver met Ferrari (Fernando Torres). LRV-Herenthout won zowel in de voormiddag als in herkansing de groepsdressuur.

Lees ook in Paarden

Bezoek aan het Museum van het Belgisch Trekpaard

Paarden Naar aanleiding van de Erfgoeddag op zondag 23 april was het opendeurdag in het Museum voor het Belgisch Trekpaard te Vollezele. Na een warm welkom werd het verhaal van het ontstaan van ons beste koudbloedras op boeiende wijze door de enthousiaste gids Werner verteld.
Meer artikelen bekijken