Startpagina Actueel

Vandersmissen-Crispel Groenten & Fruit uit Pepingen is nieuwe Korte Keten Kop

Het familiebedrijf Vandersmissen-Crispel Groenten & Fruit uit Pepingen is de winnaar van de Korte Keten Kop-verkiezing 2022. Het merendeel van de bijna 1.500 stemmers koos voor de familie als uithangbord van de Korte Keten. Het bedrijf staat voor vers grondwitloof, verse aardbeien, wortelen, boontjes en bloemkolen.

“De verkiezing van de Korte Keten Kop vond dit jaar voor de vierde keer plaats”, zegt Tom Dehaene, gedeputeerde voor land- en tuinbouw. “Met de verkiezing willen we laten zien dat Korte Keten in onze provincie leeft. Overal wonen fantastische streek- en hoeveproducenten die het ontdekken waard zijn. Dankzij de verkiezing zetten we er elk jaar een aantal in de kijker.”

Naast Groenten en Fruit Vandersmissen-Crispel behoorden Eric’s Gamba’s uit Ternat, Herne Rabarber’t uit Herne, Petrushoeve uit Molenbeek-Wersbeek en ’t Plukgeluk uit Leuven tot de 5...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Actueel

De horizon van de boeren ligt verder dan 9 juni

Verkiezingen Het is een understatement te zeggen dat de verkiezingskoorts stijgt. Welke partijen nemen het nu écht op voor de landbouwsector wilde Boerenbond weten. Een debat met 7 politieke kopstukken op 16 mei in het Brusselse Theater Vaudeville moest dit duidelijk(er) maken. En wat blijkt… in de aanloop van de verkiezingen zetten álle politieke partijen onze voedselproductie wat hoger op het belangenlijstje.
Meer artikelen bekijken