Startpagina Actueel

Waar is de tijd dat riooljournalistiek nog iets voor ‘Dag Allemaal’ was?

De beduchte Pano-reportage ‘Boer zoekt toekomst’ zorgt voor zeer veel reacties op sociale media. Ook Thomas Linssen, melkveehouder in Kinrooi, uitte zijn ongenoegen op zijn Facebook-pagina. Hij werd immers door de programmamakers gecontacteerd.

Een tijdje terug kreeg ik de vraag om mee te werken aan een Pano-reportage. De reportage zou gaan over, ik vertaal het even in eigen woorden ‘de drama's die de Boerenbond aan de lopende band creëert’.

Blijkbaar sta ik bekend als iemand die kritisch is ten aanzien van Boerenbond en dat klopt ook. De opzet van de reportage was me snel duidelijk en ik heb dus ook gepast. Gisteren (n.v.d.r. woensdag 21 september) las ik een VRT-bericht dat het dan zo ver was. Na het lezen van het artikel was het...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Actueel

Startschot zevende editie Week van de Korte Keten bij Bilzense aspergehoeve

Korte Keten Het startschot van de zevende editie van de Week van de Korte Keten (18-26 mei) werd donderdag 16 mei gegeven op de Bilzense Aspergehoeve Hertenveld. In het bijzijn van de minister van Landbouw en de gedeputeerde voor Landbouw en Platteland van de provincie Limburg werd een overzicht gegeven van de meest recente stand van zaken in de korte keten in Vlaanderen.
Meer artikelen bekijken