70 jaar Steyr-tractoren

70 jaar Steyr-tractoren

In het Experience Center van de tractorfabriek St. Valentin vierden zo'n 300 gasten, samen met Andreas Klauser, Brand President van Steyr, en talrijke eregasten de 70e verjaardag van het Oostenrijkse merk. Het evenement werd geopend door de plaatsvervangend gouverneur Dr. Stephan Pernkopf en Jutta Mocuba van ORF Landesstudio Oberösterreich voerde de gasten door de sfeervolle avond.

Naast talrijke vertegenwoordigers uit de politiek,de zakenwereld en de journalistiek, waren ook de theater- en filmacteurs Gregor Bloéb en Tobias Moretti, alsmede de huidige beach volleyball-vicewereldkampioenen Clemens Doppler en Alexander Horst onder de aanwezigen en vertelden in spannende interviews op het feestpodium over hun ervaringen met Steyr-tractoren.

“Op het eerste gezicht hebben de Type 180 uit 1947 en de nieuwe Terrus CVT tractor die op het podium stond niets met elkaar gemeen. Maar één ding is sinds 70 jaar niet veranderd, en dat is de passie, waarmee de Steyr-tractoren worden ontwikkeld. Daardoor geldt vandaag, net zoals 70 jaar geleden, dat men altijd op Steyr kan vertrouwen – en daar zijn we trots op”, aldus Klauser.

Meest recent

Meest recent