Startpagina Actueel

REO Veiling benoemt Filip Vanaken tot algemeen directeur

De raad van bestuur van de REO Veiling heeft op 15 maart met unanimiteit de heer Filip Vanaken aangesteld als algemeen directeur van de coöperatieve telersvereniging in Roeselare. Filip Vanaken voerde de functie van algemeen directeur al ad interim uit sedert eind oktober van vorig jaar.

De raad van bestuur is tevreden over zijn manier van werken gedurende deze periode van een vijftal maanden waarin hij bevestigde goed vertrouwd te zijn met het veilingwezen. “Daarom wil REO graag met de heer Vanaken onze coöperatie verder ontwikkelen en samen als ploeg hard blijven werken aan een toekomstgerichte en sterke organisatie in het belang van onze leden-producenten, medewerkers en stakeholders”, aldus Rita Demaré, voorzitter van de REO Veiling.

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Actueel

Startschot zevende editie Week van de Korte Keten bij Bilzense aspergehoeve

Korte Keten Het startschot van de zevende editie van de Week van de Korte Keten (18-26 mei) werd donderdag 16 mei gegeven op de Bilzense Aspergehoeve Hertenveld. In het bijzijn van de minister van Landbouw en de gedeputeerde voor Landbouw en Platteland van de provincie Limburg werd een overzicht gegeven van de meest recente stand van zaken in de korte keten in Vlaanderen.
Meer artikelen bekijken