Startpagina Actueel

Oost-Vlaamse land- en tuinbouwers verwennen papa’s op Vaderdag

Op Vaderdag, zondag 11 juni 2023, verwelkomen 6 Oost-Vlaamse land- en tuinbouwbedrijven papa’s en hun gezin of familie op de boerderij. Op elke boerderij valt veel te beleven: van een heerlijke picknick op de weide of een uitgebreid streekontbijt tot een heuse barbecue of brunch. Proeven van heerlijke hoeve- en streekproducten staat centraal.

Leestijd : 1 min

Het aanbod en alle praktische info over ‘Verras papa, beestig en geestig’ is te vinden op oost-vlaanderen.be/vaderdag. Inschrijven voor 4 juni 2023 is noodzakelijk en kan rechtstreeks bij de boerderijen. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Ook in West-Vlaanderen zetten land- en tuinbouwbedrijven hun poorten open tijdens het Vaderdagweekend. Meer info is te vinden op vaderdag.proefdeboerderij.be.

Gedeputeerde Leentje Grillaert, bevoegd voor Landbouw en Platteland: "Voor de derde editie van het initiatief ‘Verras papa, beestig en geestig’ is er opnieuw een heel divers aanbod met beleving en lokaal lekkers beschikbaar. Zes land- en tuinbouwbedrijven van het Oost-Vlaamse netwerk 'Beleef de boerderij' zetten hun deuren open voor uiteenlopende belevenissen op en rond de boerderij. Zin in een picknick op de weide? Of wil je genieten van een biologisch ontbijt of een barbecue? Er is voor elk wat wils. Zo wordt Vaderdag een onvergetelijk, leuk, lekker en lokaal familiemoment."

Provincie Oost-Vlaanderen

Lees ook in Actueel

Ben Muyshondt is de nieuwe voorzitter van Belgapom

Aardappelen Het bestuur van Belgapom heeft eenparig Ben Muyshondt, CEO van Pomuni, aangesteld als voorzitter van Belgapom voor de periode 2023-2026. Ben Muyshondt volgt Marc van Herreweghe op die sinds 2018 de organisatie leidde. Hij wordt bijgestaan door 2 ondervoorzitters: Hannelore Raes van Agristo en Bart Nemegheer van Aardappelhoeve.
Meer artikelen bekijken