Startpagina Bedrijfsnieuws

Drie nieuwe SmartSolutions bij Homburg Holland

Homburg Holland presenteert 3 noviteiten op het gebied van SmartSolutions.

Leestijd : 1 min

De eerste noviteit is de Isobus-sectieschakeling SmartControl USC. Door toevoeging van modules op het bestaande systeem kunnen bij de nieuwe uitvoering tot 48 secties met 12 V aangestuurd worden. Iedere module kan maximum 8 secties bedienen en tot 3A per sectie leveren.

SmartControl USC wordt via het Isobus-stopcontact aangesloten op de tractor en is compatibel met vrijwel elk Isobus VT-display met TaskController-functionaliteit.

Werktuigbesturing

De tweede noviteit is de compatibiliteit van de SmartSteer-werktuigbesturing met de nieuwste generatie Case IH en New Holland trekkers met GPS voorbereiding. Hiermee biedt Homburg een Plug & Play werktuigbesturingsoplossing die naadloos integreert in de nieuwste Case IH AFS Pro 1200 - displays en/of New Holland-IntelliView 12 monitoren.

De derde noviteit is de tweekanaals SmartStopnGo. Dit is een op Isobus gebaseerde rastermodule voor onder andere het planten van bomen. De nieuwe tweekanaalsvariant maakt bijvoorbeeld het toevoegen van kunstmest of het plaatsen van palen in de rij mogelijk. Ook deze wordt via Isobus aangesloten en is te bedienen op het Isobus RTK-display.

Homburg Holland

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Meer artikelen bekijken